Ξεκίνημα σχολικής χρονιάς

Ξεκίνημα σχολικής χρονιάς, σε μια εποχή που οι αξίες και οι θεσμοίαμφισβητούνται πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, οι κατακτήσειςκαι τα δικαιώματα των εργαζόμενων καταργούνται, οι δύσκολες κι επώδυνες κοινωνικές συνθήκες μετατρέπουν την καθημερινότητα σε διαρκή αγώνα επιβίωσης, η εκπαίδευση και οι εκπαιδευτικοί καλούμαστε να εργαστούμε με φιλότιμο, ζήλο και συνέπεια, για ένα πιο ουσιαστικό, περισσότερο ποιοτικό Σχολείο. Καταθέτουμε την ψυχή μας στα μάτια των μαθητών μας.

 

Η εκπαίδευση, χώρος ιδιαίτερα ευαίσθητος και δύσκολος, προϋποθέτει όραμα και προσδοκίες, μεθοδικότητα και προγραμματισμό. Έχει ανάγκη από τη συνδρομή και τη συμπαράσταση όλων των παραγόντων που εμπλέκονται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Συνεργασία και διάθεση προσφοράς, μπορούν να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που βιώνει η πατρίδα μας, έτσι ώστε, από τη θέση που ο καθένας από εμάς κατέχει, να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων της σχολικής καθημερινότητας.

 

Ελπίζοντας ότι με τη συλλογική δουλειά θα διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες που θα οδηγήσουν τους μαθητές μας στην επιτυχία και την πρόοδο, εύχομαι στη μεγάλη οικογένεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών της Β΄ Αθήνας υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία σε κάθε σας προσδοκία και προσπάθεια.

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *