Διεξαγωγή Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού “Διάστημα και Αεροναυτική”

Διεξαγωγή Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού “Διάστημα και Αεροναυτική”

Στο πλαίσιο του Δορυφορικού Προγράμματος Galileo, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει σε όλες τις χώρες-μέλη διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα : «Διάστημα και Αεροναυτική». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9 έως 11 ετών (έτη γέννησης 2000 έως και 2002) και θα τρέξει το χρονικό διάστημα από 1η Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2011Ο νικητής/ η νικήτρια του διαγωνισμού στην Ελλάδα θα δώσει το όνομα του/της στο δορυφόρο της χώρας μας!

Οι μαθητές, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα δημιουργήσουν μια ζωγραφιά, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική και όλων των ειδών τα υλικά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες θα ανεβάσουν το έργο τους στην ιστοσελίδα του  διαγωνισμού, http://www.galileocontest.eu/el/registration.

Ο διαγωνισμός μπορεί να υλοποιηθεί, στα μεν κλασικά Δημοτικά κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Ευέλικτης Ζώνης, για τα δε σχολεία με ΕΑΕΠ στο μάθημα των Εικαστικών. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και η καταληκτική προθεσμία συμμετοχής είναι η 15η Νοεμβρίου 2011.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Galileo καθώς και το διαγωνισμό, παρακαλείσθε όπως επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα http://www.galileocontest.eu/el/competition.

There are no comments yet

Why not be the first

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *